Nosaltres

Construïm l'atenció domiciliària de més qualitat per persones amb dependència i gent gran.

Què és Qida?

Qida és una empresa social. Neix a principis del 2018 amb l'objectiu de fer possible que la gent gran o amb dependència passi més temps a casa ben cuidada.

Creiem que oferir el millor servei possible d'atenció domiciliària és l'única manera de fer que el sistema sanitari sigui sostenible i de qualitat.

La nostra missió

La nostra missió és social i doble. Primer, volem construir el servei d’atenció domiciliària de més qualitat del món: expert, humà i utilitzant les noves tecnologies. Segon, volem tornar l’estatus social als cuidadors i cuidadores, pagant-los justament, formant-los I valorant-los. Aquesta doble missió defineix com treballem dia a dia. Escollim no escollir entre impacte social i impacte econòmic.

Coneix-nos

L’equip de Qida està format en un 50% de treballadores socials que acompanyen a famílies i cuidadors/es. Entre tots, tenim experiència assessorant a més de set governs sobre la seva estratègia sanitària, creant productes digitals per malalts crònics, millorant la productivitat de grans farmacèutiques, cuidant a gent amb dependència de primera mà, i treballant en equip aprenent cada dia. 

El més important és la implicació de tots en la missió de Qida. Volem ajudar a les persones amb dependència a viure més temps, amb més bona salut a casa i tornar l’estatus social als cuidadors. I ens encanta. 

Vols saber més sobre nosaltres? Mira els nostres perfils a continuació, les entrevistes que hem fet als mitjans i el nostre blog.

Vols treballar amb nosaltres? Contacta’ns!

Treballem conjuntament amb

L'equip

Cerques un cuidador/a?

  • Tots els nostres cuidadors i cuidadores són professionals qualificats.
  • No pagues res fins que no t’hem trobat un cuidador i l’has sel·leccionat.
  • Tenim la confiança de més de 40 entitats públiques i el Col·legi de Metges de Barcelona.

Camps obligatoris

Moltes gràcies! El teva solicitud s'ha enviat correctament.
Treballa de cuidador/a