1. Sol·licita informació
sobre qida - empresa de impacto social el la atencion domiciliaria

Existim per canviar el món

Impacte social per canviar el món

La visió de Qida és fer sostenible el sistema sanitari i social a escala global ajudant les persones en situació de dependència i/o cronicitat a viure més temps al domicili amb més benestar. Aquesta visió se sustenta en una doble missió que ens guia cada dia. D'una banda, construir l'atenció domiciliària humana, experta i de base tecnològica de més qualitat del món. De l'altra, construir l'estatus social del col·lectiu cuidador.

Qida va néixer el març del 2018 a Sabadell (Barcelona) amb l'objectiu de ser molt més que una agència de selecció. El seu fundador, Oriol Fuertes, ha treballat més de 10 anys assessorant governs nacionals i regionals sobre com atendre els seus ciutadans en l'àmbit sanitari i social.

Qida ha creat un nou model d'atenció per a les persones amb dependència, basat en la qualitat, un seguiment continuat i expert liderat per un equip proper i multidisciplinari, amb base tecnològica, que ens permet ser més humans.

Mirant al futur: Tres grans reptes

Un dels valors de Qida és que “Sempre és dia 1”. Aquest valor vol dir que no podem perdre de vista els nostres orígens, la nostra humilitat, les ganes de millorar cada dia, l'atenció personalitzada i humana. I per damunt de tot, comprendre que cada persona és única.

Qida està en transformació constant per cercar l'excel·lència a l'atenció a les persones a casa i posar en valor el paper del col·lectiu cuidador. En aquest sentit, els propers anys ens hem marcat un pla molt ambiciós amb tres grans línies.

La primera, la tecnologia: desenvolupar una aplicació per a famílies i per al sistema sanitari i social, per crear un ecosistema connectat que posi la persona i les seves preferències al centre. La segona, atendre més persones a tot el territori nacional, amb la mateixa qualitat o més que el primer dia. La tercera, defensar millors condicions laborals i estatus social per al col·lectiu cuidador.

sobre qida

Últimes notícies sobre Qida

 • COPE

  COPE

  Oriol Fuertes a la COPE

  Entrevista al programa Herrera a COPE a Oriol Fuertes per donar a conèixer els avantatges del sistema Qida.

 • PlantaDoce

  DKV s'alia amb Qida

  L'objectiu és oferir un servei d'atenció domiciliària als usuaris de DKV i als centres de salut.

 • Europa Press

  500 ofertes de feina

  La companyia impulsa mig miler d'oportunitats de treball per a cuidadores a domicili.

 • Què diuen els mitjans de nosaltres?

  Llegiu la resta d'articles i entrevistes sobre Qida.

Sol·licitar informació

O truca'ns al
635 704 124

Estem disponibles 365 dies l´any. Explica'ns el teu cas i un assessor respondrà a les teves preguntes.

Deixa'ns les teves dades i et trucarem

Si prefereixes, truca'ns al 635 704 124

O truca'ns al
635 704 124

Trucar al 635704124